onsdag 17 juli 2013

någon som inte gillar mej

Anonym: Jag skulle gärna vilja veta varför du hatar mej och varför du tycker att jag är elak och egoistisk? 
Om du hatar mej för att jag ska flytta till Vasa och vill satsa på studierna och ett nytt liv där så är det nog ganska konstigt tycker jag?! En dröm har just gått i uppfyllelse för mej, och du kan inte vara glad för min skull?.... 

...och så får du också gärna säga vem du är :) 

4 kommentarer:

  1. du behöver inte veta vem jag är.
    Varför skulle jag hata dig för att du flyttar till vasa? de är ju helt dumt.
    jag hatar dej för att du är elak och tänker bara på dej själv för det mesta.
    alla kan inte vara bra på de saker du kan. ge människor en chans :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad har du för orsak att kalla Cathrine elak ? Nej, alla kan inte vara bra på samma saker :) och tur är väl det, för någonting som du är bra på kanske inte hon är särskilt bra på. Vi har alla någonting som vi är bra på :) Sluta upp med att skriva onödiga och tråkiga kommentarer. Om du/ni har någonting ouppklarat, så ta det öga mot öga istället för att börja skriva på nätet. Och du är aldrig anonym på nätet. Man lämnar alltid en IP adress efter sig som polisen kan spåra fram om det riktigt vill sig. Vad får du ut av att skriva dessa kommentarer på nätet ? Ditt självförtroende och självkänsla måste vara i botten eftersom du måste gå så lågt och skriva sådanna här kommentarer på nätet. Himla onödigt enligt mig!! Så tänk efter nästa gång du skriver något på nätet.

      Radera
  2. jag blir så ledsen när jag förstår att folk anonymt skickar skit till andra, kan inte heller förstå att nån kan ha emot dej. Svaga jävla skitar som inte vågar stå för vad de säger o skriva namnet under, jag tycker inte ens synd om såna personer, men oj vilket öde att lida av en sån fruktansvärd avundsjuka, usch!
    Skit i såna idioter och njut av ditt liv.

    kram Pammen Johansson

    SvaraRadera
  3. OMG, va e dedär för anonym liten snorunge??? :O
    Jag har en liten känsla av att "anonym" inte har en aning om vem du är utan bara har hitttat din blogg å tycker det är sjukt roligt att "trakassera" å göra dej upprör..

    Puss

    SvaraRadera