söndag 6 januari 2013

IKEA

Hos oss har julen flugit ut, ingen julgran mer alltså, och inget annat juligt heller. Lite trist men orsaken är den att vi idag har varit till IKEA och köpt nytt köksbord och nya stolar vilket måste byggas ihop i vardagsrummet och då skulle de bli trångt att ha julgran också. Men på ett sätt helt skönt, så behöver man inte fundera på "jul-undanstädandet" något mer för iår. 

Första 6 dagarna av detta nya år har varit supersköna. Har sovit till 1 nästan varje dag, bara slöat, tränat lite, ätit hälsosamt och träffat kompisar. Måste säga att gänget jag hänger med (väldigt ofta, vilket är superkul!) nog är fina typer det! De går inte att ha tråkigt med dem, inte alls. Vi har dessutom några veckoslut planerade också. Nästa veckslut blir det utgång, veckoslutet efter det middag hos Tobbe och lördagen därefter blir det bastukväll. Så mycket har man att se framemot iallafall :---D 


Just nu håller vi på att bygga ihop det nya bordet och efter det ska jag börja göra mej klar för skolan. Måste packa väskan och sånt.... för jullovets sista dag är ju idag. Buhuuuu......... Men vad kan man göra? Jo bara se glad ut och tänka på allt positivt som kommer hända i den närmsta framtiden! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar